Najbolji izbor za roštilj je lagan

22 Svibanj 2018

Pileći ćevapčići, pljeskavice i ražnjići Pivka očaravaju najboljim okusima i lakoćom.


Slika

Pivka peradarstvo nudi široku paletu pilećeg mesa i proizvoda za roštilj: Prethodno pakirano pileće meso i začinjeno meso, grill hrenovke i pileče hrenovke, čevapćići, pljeskavice i ražnjići, mini filetini i krila.

Uspjeh će biti zajamčen ako pripremite provjereno i kvalitetno meso lokalnog podrijetla. Izvrstan je dodatak za zabave s roštiljem jer je manje masno, lakše probavljivo, no unatoč tome jednako hranjivo kao druge vrste mesa za roštilj.

Ljubitelji pilećeg mesa obožavaju ražnjiće Pivka, na kojima je pileće meso s dodatcima paprike blago posoljeno i tako već pripremljeno za pečenje. Prema ukusu ih možete dodatno marinirati. Izvrstan su dodatak jelima s roštilja na livadi ili u zagrljaju doma i pileći ćevapčići i pljeskavice Pivka. Pripremljeni su od čistog pilećeg mesa i začinjeni biranim začinima. Izvrsnog su okusa te BEZ umjetnih bojila, BEZ pojačivača okusa i BEZ fosfata. Priprema pilećih ćevapčića također je brza. Pileće ćevapčiće zbog njihove rahlosti izvadite iz ambalaže zajedno s priloženim papirom, položite ih na roštilj te zatim uklonite papir. Zapecite ih s obje strane i zatim razdvojite ćevapčiće. Možete ih peći na roštilju ili u tavi.

Čaroliju laganog ljetnog roštilja možete prizvati i kod kuće izvan tople sezone jer ti su proizvodi izvrsni i ako ih pripremite u tavi.

Slika

Najbolji okusi započinju najboljim odabirom – Pivka pileče meso.


Naše robne marke


Naše robne marke
Kontaktirajte nas ili pratite nas na društvenim mrežama!